Egy rövid intermezzo

 2009.04.21. 10:20

Ugyan időrendben próbálom visszapörgetni az eseményeket, de most muszáj megszakítanom a blogot a tegnapi nap eseményével. Viki ugyanis tegnap hasról hátra fordult, teljesen egyedül, minden segítség nélkül. Lehet, hogy véletlenül gördült át, de azt gondolom, ha egyszer sikerült, akkor előbb-utóbb rájön és rendszeresen fogja csinálni. A másik nagyon aranyos dolog: tegnap mindkettőjüket hasra fektettük, buksijuk egymással szemben és Áron hangosan kacagott Vikire, aki pedig fújta a buborékokat Áronnak. Nagyon aranyosak voltak! Néha egy-egy ilyen helyzetben kezdenek tudomást venni egymásról, de ezek a pillanatok azért még elég ritkák.

Remélem, hamarosan "behozom" időrendben magamat az események felidézésével, és akkor tényleg a mindannapjukról tudok jelenteni, mert most már szinte naponta produkálnak valami újat.

A bejegyzés trackback címe:

https://aronesviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr131077548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PZsuzsa 2009.05.12. 14:00:02

Szia Mindenki!

Hát... nem volt egyszerű a technikától való szent borzongásomat félretéve idáig jutnom, de itt vagyok!
Nagyon nagy élvezettel olvastam a két kis ember történetét. A bejegyzés, amire reagálok, azért érdekes, mert alig két hete, mikor látogatóban voltam, még csak próbálgattak megfordulni, és tessék, most már nem csak megfordulnak, hanem nevetnek is egymásra! Persze a nevetéssel már akkor sem volt gond...:)

Áron&Viki 2009.05.12. 23:10:24

@PZsuzsa:
szia Zsuzsa, nagyon örülök, hogy olvasol minket! És nagyon jól haladsz a technikával is! :-)) Igyekszem rövidesen új hírekkel jönni...
süti beállítások módosítása