DCSCS féléves lett

 2009.05.13. 09:05

Hihetetlen, hogy félévesek! Pont, ma.

Paraméterek: Áron 7100 gramm és 66 cm, Viki pedig 6350 és 63 cm. Soványnak nem lehet mondani őket. Azt mondják, hogy fél éves korra az az ideális, ha egy baba megduplázza a súlyát. Ha így nézem, akkor ebben a tekintetben utól is érték a korosztályukat. Nem volt könnyű ideáig eljutni és nem szívesen csinálnám végig újra az első 2-3 hónapot. Mindenkinek nagyon köszönöm a sok drukkot és biztatást, amit az első időszakban kaptunk. Bár lehet, hogy a neheze majd ezután jön? Hiszen azt mondják, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond :-). Nem baj, csak fejlődjenek továbbra is ilyen szépen, mint eddig.

Még mindig adós vagyok a fényképekkel, jó lenne feldobni a blogot az aktuális fotókkal, de sajnos nem vagyok egy informatikai zseni, hogy html-ben pakolgassam ide a látványelemeket. Na, de majd apa remélem a hétvégén megcsinálja. Jó is az, ha az ember férje informatikus.

A bejegyzés trackback címe:

https://aronesviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr851118646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása