Előszó

 2009.04.04. 21:39

Kedves Olvasó!

Blogom két tüneményünk, Áron és Viktória születésének történetét meséli el egyrészt, másrészt pedig kis életük mindennapjaiba enged betekintést. Olyan gyorsan telnek a napok és a hónapok, hogy 5 hónap távlatában úgy gondoltam, hogy ideje papírra, azaz blogra vetni az elmúlt időszak eseményeit a terhességtől, a szülésen és az első izgalmakon át napjainkig. 

Igyekszem majd viszonylag gyakran jelenteni életükről, fejlődésükről bízva abban is, hogy  eljön majd az idő, amikor már ők is tudnak olvasni, és akkor örömmel adhatom át nekik addigi életük kis összefoglalóját. Nem utolsó sorban pedig nekünk, újdonsült - és az idő előrehaladtával valószínűleg egyre memóriazavarosabb - szülőknek is feltehetőleg jó kis támpontul szolgál majd a blog az események felidézésében.

Két bekezdést megírva rá kellett jönnöm, hogy nagyon nem egyszerő szépen és magyarosan fogalmazni, ezért az esetleges magyartalan vagy kesze-kusza mondatokért elnézést kérek, de tényleg azt hittem, hogy könnyebb dolog ez a blogírás... ez már így rögtön az elején kiderült. De nem adom fel.

Jó olvasgatást! És persze várjuk a kommenteket!

DCSCS

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://aronesviktoria.blog.hu/api/trackback/id/tr851046571

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: verticalview.it 2018.11.14. 18:47:14

Template drug alcohol treatment plan - caevubv

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása